KANATLARIM VAR BENİM eTWİNİNG PROJESİ

Arılar sınıfı öğretmeni Güldane PEHLİVAN'IN ortak olduğu KANATLARIM VAR BENİM (I HAVE WİNGS) adlı projemizin  çalışmalarına başladık.

Projemiz Arnavutluk(2),İspanya(1),Letonya(1),Litvanya(4),Romanya(8),Sırbıstan(1),Türkiye(10) ve Yunanistan(1) ortak öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla sürdürülecektir.

Projemizde öğrencilerimiz kuşların yaşamı ile ilgili ilginç şeyler keşfedecek, doğal hayatın içinde kuş gözlemi yaparak fotoğrafçılık sanatı ile tanışacak, iklim değişikliğinin ve insan faaliyetlerinin kuş çeşitliliği üzerindeki etkisini fark edecek ,ilginç kuş yuva tasarımları yapacaklar, Biyomimetik bilimi ile tanışarak kuşlardan ilham alınarak yapılmış icatları öğrenecekler, kuşların korunması için bir kampanya oluşturacaklardır. Projenin belirli aşamalarında STEAM yöntemi öğretim uygulamalarına entegre edilecektir.

12-04-202212-04-202212-04-202212-04-2022